mazda servisi

Zašto servisirati kod Mazda partnera?

U Mazdi ne samo da brinemo za vaš automobil, već i za vas – našeg klijenta. Servisiranje vašeg automobila kod Mazda partnera znači profesionalan servis po konkurentnim cijenama. A za Vas to znači zabavnu vožnju, pouzdanost, sigurnost i visoku vrijednost za naknadnu prodaju.  

 

Transparentne cijene

Vaš će tehničar unaprijed porazgovarati s vama o servisu - kako ne biste naišli na naknadna iznenađenja jer ćete cijenu znati unaprijed - uključujući dijelove, ulja, tekućine i PDV. Nakon servisa, također će vas obavijestiti o servisiranju i održavanju koji bi mogli biti potrebni u budućnosti.

Obuka i oprema

Naši Mazda tehničari redovito učestvuju u obukama za najnovije tehnologije kako bi osigurali učinkovito održavanje i dijagnostiku. Također ulažu u posebno izrađene alate i dijagnostičku opremu. Mazda tehničari nastoje održati tekuće znanje tehničkih informacija o našim sistemima kako bi vam pružili još bolju uslugu.

 

Digitalna servisna evidencija

Svi rutinski servisi izvršeni kod Mazda partnera sigurno se spremaju u našem centralnom sistemu Digitalna servisna evidencija (DSR). . Time se sprječavaju manipulacije, povećava se vrijednost za naknadnu prodaju, a to znači i da ćete u tren oka dobiti cijelu istoriju servisiranja vašeg vozila.

 

Mazda servis usklađuje se s vašim rasporedom

Kada budete rezervirali vaš sljedeći servis, naši će ga partneri organizirati u vrijeme koje najbolje odgovara vašem rasporedu. Nećemo vas ostaviti da čekate. A ako bude dostupan, ponudit će vam i zamjenski automobil.

To mi zovemo servisom. Zar ne?

Potreban vam je brz odgovor?

COVID-19

informacije za strankeviše

Više novosti
Login