Model Mazda2 IPM

Dizajn KODO: sportski, mišićav stil i neodoljiva energija

 

Onaj poseban osjećaj jedinstva vozača s automobilom koji zovemo Jinba Ittai nadilazi užitak vožnje Mazde2. Služimo se našom nagrađivanom filozofiju dizajna KODO – Duša pokreta da bismo stvorili emocionalnu vezu s onim što vidite, dodirnete i u čemu uživate. Osjećaj čistog zadovoljstva pojačan je obnovljenom i profinjenijom unutrašnjosti.

 

Nadahnjujući se ponašanjem i karakteristikama vozača upotrebljavamo svoje majstorstvo izrade pri oblikovanju karoserije i unutrašnjosti imajući vas na umu. Vanjština je uglađena, mišićava i prekrasno aerodinamičnog oblika, oživljena novim odabirom premium boja. Za stvaranje stilski oblikovane kabine sa čovjekom u središtu upotrebljavamo samo najbolje materijale. Mazda2 ima karakter i individualnost s kojima ćete se odmah saživjeti.

  • Vrhunski obrađen kokpit u čijem je središtu čovjek

   Vrhunski obrađen kokpit u čijem je središtu čovjek

    

   Kad sjednete u vozačevo sjedalo Mazde2 znat ćete na što mislimo kad kažemo da je kabina izrađena oko vas i sa čovjekom u središtu. U ergonomskom smislu raspored je savršen, od optimalno postavljenih brojčanika do sustava MZD Connect i head-up zaslona, koji je sada napravljen u boji za bolju vidljivost tijekom dana i noći, i u svim vremenskim uvjetima.

   Vrhunski obrađen kokpit u čijem je središtu čovjek

  • Novi dizajn upravljača za najbolji zahvat

   Novi dizajn upravljača za najbolji zahvat

    

   Čuveno upravljanje Mazdom2 počinje s vama. Nakon iscrpnog istraživanja ljudske ergonomije, Mazda je ponovno dizajnirala i poboljšala upravljač za krajnju udobnost zahvata i vrhunski osjećaj. Precizniji i s više stila, najnoviji upravljač Mazde2 iznimno je udoban za uporabu i siguran za sve uvjete na cesti.

   Novi dizajn upravljača za najbolji zahvat

  • Premium metalik boje

   Premium metalik boje

    

   Naša napredna tehnologija lakiranja TAKUMI-NURI pruža novoj premium metalik Machine sivoj  boji  bogatu, živopisnu završnu obradu koju su prije mogli postići samo majstori ručnim lakiranjem.  Stvorena da bi odražavala nenadmašnu ljepotu karoserije Mazde2 ova inovativna boja iznimno je otporna kako bi isticala besprijekorne mišićave konture Mazde2 godinu za godinom. Za potpun izbor boja konfigurirajte vlastitu Mazdu2.

   Premium metalik boje

  • Head-up zaslon

   Head-up zaslon

    

   Na Head-up zaslonu (ADD) možete dobiti važne informacije o vožnji bez skretanja pažnje s ceste. U više boja, s višom rezolucijom i jasnoćom, ADD je iznimno vidljiv tijekom dana ili noći i u svim vremenskim uvjetima. U trenu možete vidjeti podatke o brzini vozila, upute navigacijskog sustava, upozorenje za napuštanje traka, prometne znakove i neka od sigurnosnih upozorenja sustava i-ACTIVSENSE.

   Head-up zaslon

  • Sportski aluminijski naplatci

   Sportski aluminijski naplatci

    

   Kontrastni aluminijski naplatci od 16 inča izražavaju sportski stil i dinamiku pokreta od vrha do dna, pa tako dodatno naglašavaju ljepotu dizajna KODO - Duša pokreta. Metalik sivi 15-inčni naplatci od aluminijske legure oličenje su snage i čvrstoće te upotpunjuju atletski mišićav stav nove Mazde2.

   Sportski aluminijski naplatci

  • LED prednja svjetla

   LED prednja svjetla

    

   Mazda2 2017 oživljena je našim prvim dizajnom prednjih svjetala s četiri LED žaruljice postavljene na vrh kromiranih krila – izraz čiste vitalnosti i dinamike pokreta.

   Nisko postavljena LED prednja svjetla* imaju upadljiv, gotovo predatorski bljesak tijekom dana i prodorna su u najmračnijim noćima, pružajući odličnu vidljivost i doseg.

    

   *Serijski uz Revolution/Revolution Top

   LED prednja svjetla

  • Luksuzna koža

   Luksuzna koža

    

   Mazda2 2017 u ponudi ima sjedala različitih dizajna, više luksuznih materijala i novo kodiranje boja za sve nijanse. Usklađenost boja evoluirala je i sada svojom profinjenošću ostavlja dojam dobrog ukusa pri odabiru boja i zaigranosti. Modernistički snažan osjećaj za kvalitetu odrazio se u uklanjanju nepotrebnih elemenata, usklađivanju boja i pojačanom učinku istaknutih elemenata rezultirajući kombinacijama visokokvalitetne kože, tkanine i bogatog dvostrukog prošiva.

   Luksuzna koža

  Login