Prepoznatljivi, najprodavaniji roadster – napravljen za čisti užitak u vožnji

 

Sportska Mazda MX-5 oduzet će vam dah prije nego što je počnete voziti. Sada je u ponudi u našoj novoj blistavo živoj boji karoserije, soul crvenoj Crystal, koja je napravljena da bi bila odraz ljepote i kvalitete dojmljivog dizajna MX-5, dizajna KODO – Duša pokreta. Kada sjednete u MX-5 i doživite njegov uzbudljivi potencijal, shvatit ćete što je čisti osjećaj užitka u vožnji.

 

Naša nagrađivana tehnologija SKYACTIV i „strategija grama” jamče da ovaj kompaktni lagani sportski automobil pruža uzbudljiv osjećaj vožnje – i stvara jedinstveni osjećaj Jinba Ittai, osjećaj jedinstva između vas i Mazde MX5. A to je naglašeno ugrađenim inovativnim sustavom MZD Connect sustavom informiranja i zabave i sigurnosnim značajkama i-ACTIVSENSE koje su poput produžetka vašeg tijela.

 

Dvosjed za potpuni užitak vožnje

Iznimno lagana karoserija SKYACTIV

Najprodavaniji dvosjed na svijetu

Mazdin koncept Jinba-Ittai – sjedinjenje vozača i automobila

Maksimalna brzina: 219 km/h*

Ubrzanje: 0-100 za 6,5 sekunde*

Potrošnja goriva: 6,1 l/100 km **

Emisije CO2: 138 g/km **

 

 

* Vrijednosti se odnose na model G184 sa ručnim mjenjačem.

**Vrijednosti se odnose na model G132 sa ručnim mjenjačem.

Od 47.380 KM 

Nagrade Priznanje za inovativan dizajn

Potpuno nova Mazda MX-5 proglašena je japanskim automobilom 2015./2016. godine. To je drugi put kako je kultni dvosjed osvojio najprestižniju automobilsku nagradu u svojoj domovini, nakon što je prethodna generacija osvojila isto priznanje za 2005./2006. Nova Mazda MX-5 istovremeno je treća Mazda aktualne Skyactiv generacije modela koja je u protekle četiri godine osvojila titulu automobila godine u Japanu, nakon Mazde CX-5 (2012./2013.) i Mazde2 (2014./2015.)

Četvrta generacija ikonskog modela MX-5 dobila je nagradu “reddot: Nagrada Najbolji od najboljih”, najveće priznanje natjecanja, utemeljena na samo 1,6% ovogodišnjih prijava za izniman i inovativan dizajn. KODO linije i oblici predstavljaju suzdržanu energiju i sportsku “pokretnu” prirodu vozila Mazda.

Značajke Otkrijte što Mazdu MX-5 čini tako posebnom

Boje Pogledajte ponudu boja iz svakog kuta

Galerija Istražite i najsitnije detalje iz svake perspektive

car
car

upquote Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

Možemo li vam pomoći?

Možemo li vam pomoći?

 

Hvala vam što ste odvojili svoje vrijeme kako biste saznali više o potpuno novoj Mazdi MX-5. Želite li je isprobati sami?

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i/ili vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Navedene brojke za MPG nastale su iz službenih rezultata koje regulira EU za provedene laboratorijske testove. Navode se isključivo radi usporedbe i ne moraju odražavati vaše stvarne rezultate vožnje.

 

** „Sustav upozorenja na napuštanje voznog traka”

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

 

* Iskazana cijena sadrži troškove carine i PDV-a, bez dodatnih opcija.

Login