Mazda CX-3 2018

Intenzivniji užitak u vožnji

 

Sjednite za upravljač modela Mazde CX-3 2018 i u trenutku ćete shvatiti da ovo putovanje ne želite privesti kraju upravo zbog ogromnog užitka u vožnji. Osmislili smo kompaktan SUV koji poboljšava način vožnje te intenzivira vaše uživanje i snažan osjećaj Jinba Ittai, onu sjajnu sponu i osjećaj jedinstva s automobilom. 

 

Vozna dinamika modela Mazde CX-3 2018 uz profinjenu eleganciju, performanse i okretnost pruža veću udobnost vožnje i još uzbudljivije upravljanje. Evolucija motora SKYACTIV uz bolje performanse te manjom, stvarnijom potrošnjom goriva pridonosi užitku u vožnju u čijem je središtu čovjek. Vožnja još nikad nije bila tako uzbudljiva i oslobađajuća. 

  • Motori SKYACTIV

   Motori SKYACTIV

    

   Mazda CX-3 2018 pruža uzbudljivo iskustvo vožnje, performanse i upravljanje. Napredni 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G s novim dizajnom klipova i sustava ubrizgavanja pruža više snage pri svim režimima rada te nižu potrošnju goriva. 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D omogućuje veći okretni moment pri višim režimima i skromnu potrošnju goriva, čak i s potpuno opterećenim automobilom.

   Motori SKYACTIV

  • Udobnost vožnje

   Udobnost vožnje

    

   Već od prve vožnje vi i vaši putnici primijetit ćete kvalitetnu vožnju modela Mazde CX-3 2018 i udobnost na svakoj cestovnoj podlozi. Dinamika podvozja poboljšana je izmjenama na ovjesu i upravljaču te novim tipom guma. Ne samo da je vožnja puno jednostavnija, već se i automobil kreće baš onako kako vi to želite. Vožnja je iznimno udobna svakom putniku, a ne samo onima na prednjim sjedalima. Uživajte u pouzdanom i opuštajućem putovanju.

   Udobnost vožnje

  • Prilagodljiva LED prednja svjetla

   Prilagodljiva LED prednja svjetla

    

   Inteligentna LED prednja svjetla poboljšavaju iskustvo vožnje. Automatski se prilagođavaju uvjetima na cesti i drugim sudionicima u prometu. Kada se prbližavate automobilu ispred sebe isključe se samo segmenti koji bi zasljepljivali druge vozače. Tijekom vožnje autocestom svjetla se automatski dižu da bi osvjetljavala veći dio ceste ispred automobila. A kada se vozite zavojima svjetla povećavaju vidljivost što vaše putovanje čini sigurnijim i manje zamornim kad putujete noću.

   Prilagodljiva LED prednja svjetla

  • Spokojnost kabine

   Udobnost kabine

    

   Model Mazde CX-3 2018 ima udobnu unutrašnjost koju nadopunjavaju kožna sjedala* s električnim prilagođavanjem i pametnu tehnologiju uključujući električnu ručnu kočnicu s funkcijom samozadržavanja. Tiša kabina pridonosi užitku u vožnji i druženju, dok  prednji i stražnji** središnji naslon za ruke s držačima za čaše pridonose udobnosti. 

   *Serijski uz Revolution Top

   **Serijski od paketa Challenge

   Udobnost kabine

  • Mazdin radarski tempomat

   Mazdin radarski tempomat s funkcijom Kreni i stani (MRCC)

    

   I dulja putovanja jednako su udobna kao i kratka uz pomoć Mazdinog radarskog tempomata (MRCC). Prednji senzori neprestano mjere razmak između vas i vozila ispred vas te održavaju sigurnu udaljenost. Djeluju na svim brzinama neovisno nalazite li se u gužvi ili na autocesti. A kada se vozilo ispred vas zaustavi, vaš će se automobil automatski zaustaviti.

   Mazdin radarski tempomat s funkcijom Kreni i stani (MRCC)

  • Uglađenija vožnja

   Uglađenija vožnja

    

   Prednji parkirni senzori (u ponudi u razredu opreme Revolution / Revolution top) omogućuju jednostavnije parkiranje, osobito na uskim parkirnim mjestima. Kada se vozite po neravnim cestovnim površinama, mekanije 18-inčne gume modela Mazde CX-3 2018 apsorbiraju udarce i svakom putniku omogućuju udobnije putovanje. 

   Uglađenija vožnja

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

    

   Mazdu CX-3 2018 možete kontrolirati lako i precizno zahvaljujući sustavu za upravljanje i značajki G-Vectoring Control. G-Vectoring Control, prva od serije tehnologija SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS inteligentno prilagođava okretni moment vozila u skladu s naredbama upravljača i optimizira opterećenje na svakom kotaču. Rezultat? Dramatično poboljšanje upravljivosti te još mirnija i uzbudljivija vožnja.

   G-Vectoring Control

  • Pogon na sva četiri kotača (AWD)

   Pogon na sva četiri kotača (AWD)

    

   U izazovnim cestovnim i vremenskim uvjetima svatko želi potpunu kontrolu i udobnost. Visokoučinkovit sustav nove generacije i-ACTIV AWD omogućuje vam proslavu vožnje i Jinba Ittai užitak vožnje kao i moćne performanse bez povećanja potrošnje goriva. Tijekom vožnje 27 senzora 200 puta u sekundi provjerava uvjete na cesti i način vožnje te tada prenosi snagu na kotače s najvišom vučnom snagom radi dinamične i pouzdane vožnje.

   Pogon na sva četiri kotača (AWD)

  Prikazani model možda ne odgovara značajkama modela na tržištu. Boje i neki vanjski i/ili unutarnji elementi mogu se razlikovati na zaslonu u odnosu na stvarni model.

   

  Kombinirane vrijednosti* emisije CO2:
  141 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD 

  140 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  160 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 150 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, AWD 

  152 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 150 KS, 5-stupanjski automatski mjenjač, AWD 

  114 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD 

  126 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, AWD 

  137 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, AWD

  *Vozila su homologirana u skladu s novim postupkom homologacije WLTP (Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

  Vrijednosti MPG-a temelje se na službenim ispitnim rezultatima prema pravilima EU-a, dobivenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi usporedbe i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.

  Login