Mazda CX-3 SVP 2018

Performanse i karizma u kombinaciji sa stilom i sigurnošću

Živite punim plućima uz model Mazde CX-3 2018 TAKUMI koji obećava nezaboravan doživljaj vožnje. Odlično upravljanje, elegantan dizajn KODO: Duša pokreta i energična osobnost karakternog kompaktnog SUV-a s mnoštvom dodatnih značajki povećava vaš užitak u vožnji.

Svi okreću glavu za našim posebnim izdanjem modela Mazde CX-3 2018 TAKUMI osmišljenim za pojedince koji obožavaju vožnju u stilu uz sportske 18-inčne naplatke od aluminijske legure, zatamnjena stakla i automatski sklopive električne retrovizore. Osmišljen za zavojite ceste i gradsku vožnju čemu pridonose pametne značajke i-ACTIVSENSE kao što su stražnji parkirni senzori za jednostavno parkiranje, brisači vjetrobranskog stakla sa senzorima za kišu, automatsko uključenje/isključenje vanjskih svjetala i grijana prednja sjedala. Uvijek dođite do cilja pomoću Mazdinog navigacijskog sustava* MZD-Connect i u svakoj pustolovini uz pomoć digitalnog DAB radija uživajte u svijetu zabave.

*Raspoloživo kao opcija

18-inčni naplatci od aluminijske legure

 

18-inčni naplatci od aluminijske legure pridonose sportskom stilu i urbanom stavu. Uz to prigušuju buku ceste te omogućuju iznimno prianjanje guma na podlogu i okretnost kompaktnog SUV-a.  

Jednostavno parkiranje

 

S punim povjerenjem parkirajte se u uskim prostorima pomoću stražnjih parkirnih senzora koji vas upozoravaju na prepreke iza vas. A kada ugasite motor, retrovizori se automatski zatvaraju. Više nema stresa pri parkiranju. 

Sigurnost

 

Uživajte u vožnji dok dvije praktične značajke automatski funkcioniraju. Brisači sa senzorima za kišu uključe se čim se staklo navlaži da bi vjetrobransko staklo ostalo čisto. Prednja svjetla i ostala vanjska svjetla uključe se čim se smrači da bi osvjetljavala cestu. *Na modelu TAKUMI nisu dostupna stražnja LED svjetla.

Stražnja zatamnjena stakla

 

Uz zatamnjena stakla na stražnjim vratima izgled je elegantniji, a vožnja na stražnjim sjedalima sigurnija i diskretnija.

*Na modelu TAKUMI nisu dostupni bočni kromirani detalji.

Grijana prednja sjedala

 

Kada zahladi, uživajte na svakom putovanju u udobnim grijanim prednjim sjedalima s tri postavke za prilagođavanje temperature.

Sustav MZD-Connect

 

Uživajte u svijetu vijesti, zabave i povezanosti uz DAB digitalni radio na našem sustavu informiranja i zabave MZD-Connect i koristite intuitivni Mazdin navigacijski sustav* s 2D i 3D kartama te bezbroj opcija ruta.

*Raspoloživo kao opcija.

Probna vožnja

 

Pogledajte kako se elegantna Mazda CX-3 2018 ponaša na cesti.

*Na modelu TAKUMI nisu dostupna LED prednja i stražnja svjetla.

Prikazani model možda ne odgovara značajkama modela na tržištu. Boje i neki vanjski i/ili unutarnji elementi mogu se razlikovati na zaslonu u odnosu na stvarni model.

 

Kombinirane vrijednosti* emisije CO2:
141 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD 

114 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD *Vozila su homologirana u skladu s novim postupkom homologacije WLTP (Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

 

Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

Vrijednosti MPG-a temelje se na službenim ispitnim rezultatima prema pravilima EU-a, dobivenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi usporedbe i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.

Login