Mazda CX-3 2018

Dizajn KODO – ljepota kretanja

 

Prekrasno uravnotežene proporcije dizajna KODO, oblikovana karoserija i sportski no profinjen izgled modela Mazde CX-3 2018 predstavljaju suvremeni SUV namijenjen aktivnim ljudima koji teže napretku i zaljubljeni su u dinamičku eleganciju i upečatljiv dizajn, osobito u nevjerojatno živoj novoj nijansi boje Soul crvenoj Crystal.

 

Dramatične prednje rešetke i kromirani detalji te 18-inčni naplatci od aluminijske legure*, sjajno crni stupovi* i stražnja LED kombinirana svjetla* modela Mazde CX-3 2018 odražavaju energiju i ljepotu u pokretu čak i prije nego u njega sjednete i vozite ga. U potpunosti će vas obuzeti osjećaj jedinstva s automobilom i veći užitak u svakoj vožnji uz najkvalitetnije materijale i iznimnu izradu.

 

*Ovisno o paketu opreme

  • KODO - Dizajn nove generacije

   KODO - Dizajn nove generacije

    

   Mazda CX-3 2018 privlači pogled kamo god krene svojim evoluiranim dizajnom KODO, koji donosi jedinstven, profinjen i suvremen izgled. Upečatljiv, sportski profil sadrži mnoštvo privlačnih detalja, od karakteristične rešetke s osam rebara i stražnjim LED svjetlima* koja naglašavaju dizajn krila, pa sve do elegantne karoserije oštrih linija i 18-inčnih aluminijskih naplataka*.

    

   * Ovisno o paketu opreme.

   KODO - Dizajn nove generacije

  • Soul crvena Crystal

   Soul crvena Crystal

    

   Soul crvena Crystal nova je boja kojom se naglašavaju prekrasni oblici dizajna KODO Mazde CX-3 2018. Soul crvena Crystal razvila se iz naše prepoznatljive Soul crvene i živost, dubinu i sjaj karoserije čini intenzivnijom dok se prelijeva iz svjetla u sjenu. Nanosi se u tri sloja našom tehnologijom Takumi Nuri.

   Soul crvena Crystal

  • Unutarnja izrada

   Unutarnja izrada

    

   Unutrašnjost predstavlja mirno, udobno mjesto koje stimulira vaše osjećaje bez ikakvog ometanja tako da se usredotočite samo na uživanje u vožnji. Okruženi ste osjećajem jedinstva kreiranim pomoću boja i materijala podijeljenih u zone. Bogato siva boja na ploči s instrumentima i pločama vrata s jelenjom kožom* pridonosi profinjenosti ozračja. 

    

   *Standardna oprema sa sjedalima s presvlakama od kože

   Unutarnja izrada

  • Sjedala s presvlakama od kože

   Sjedala s kožnim presvlakama

    

   Sjedala s presvlakama od kože* u crnoj ili bijeloj boji s električnim prilagođavanjem divno se uklapaju u unutarnju shemu boja, osobito s bogato sivom na ploči s instrumentima i pločama vrata, naglašavaju visokovalitetan i profinjen izgled.

    

   *Serijski u paketu Revolution Top

   Sjedala s kožnim presvlakama

  • Fleksibilna unutrašnjost

   Fleksibilna unutrašnjost

    

   Želite li otići na odmor tijekom vikenda? Planirate li ići u shopping? Želite li otići na najbolji odmor ikad? Model Mazde CX-3 2018 toliko je svestran da se bez problema može uhvatiti u koštac sa svakim izazovom prilagođavanja stilu života koji se neprestano mijenja. Kada vam je potrebno više prtljažnog prostora, stražnja sjedala preklapaju se u omjeru 60/40 ili u potpunosti pa tako dobivate još više fleksibilnog prostora. Sve što vam treba su kovčezi.

   Fleksibilna unutrašnjost

  • 18-inčni aluminijski naplatci

   18-inčni naplatci od aluminijske legure

    

   Elegancija dizajna KODO na karoseriji naglašena je najnovijim 18-inčnim naplatcima od aluminijske legure* s krakovima koji povećavaju širinu izvijanja od središta prema vanjskom dijelu naplatka. Ne samo da na taj način kotači izgledaju duži, već i veći i tako ostavljaju dojam kretanja i dubine. Sjajni krakovi ističu kromirane detalje vanjštine. 

    

   * Ovisno o paketu opreme.

   18-inčni naplatci od aluminijske legure

  • Prednja rešetka

   Prednja rešetka

    

   Model Mazde CX-3 2018 ima poboljšan dizajn i izgled s osam profinjenih i odvažnih rebara u parovima. Ona naglašavaju eleganciju karoserije oštrih linija čime se ističe zreliji, profinjen i kvalitetan izgled veće dubine.

   Prednja rešetka

  Prikazani model možda ne odgovara značajkama modela na tržištu. Boje i neki vanjski i/ili unutarnji elementi mogu se razlikovati na zaslonu u odnosu na stvarni model.

   

  Kombinirane vrijednosti* emisije CO2:
  141 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD 

  140 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  160 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 150 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, AWD 

  152 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 150 KS, 5-stupanjski automatski mjenjač, AWD 

  114 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD 

  126 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, AWD 

  137 g/km za 1,8-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, AWD

  *Vozila su homologirana u skladu s novim postupkom homologacije WLTP (Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

  Vrijednosti MPG-a temelje se na službenim ispitnim rezultatima prema pravilima EU-a, dobivenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi usporedbe i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.

  Login