Mazda automobili
Pregled
Zašto odabrati Mazdu

Zašto odabrati Mazdu?

 

Naši automobili za kompanije nude veće vrijednosti kod naknadne prodaje, impresivno nisku potrošnju goriva, niske emisije CO2, kratak rok isporuke i visoke standarde postprodajnog servisa.

 

Visoka vrijednosti naknadne prodaje - zbog čega? 

Pouzdanost i kvalitet izrade

 

Ponosimo se vještinom izrade koju ulažemo u izradu naših automobila. A naše opsežno i neovisno testiranje pouzdanosti poslovnih automobila temelj je za kvalitet izrade naših automobila za kompanije. Taj kvalitet izrade jedan je od razloga niske cijene vlasništva Mazda voznog parka.

 

Napredne specifikacije i sigurnost

 

Visok nivo opremljenosti naših automobila još je jedan razlog potražnje na tržištu kod naknadne prodaje. Napredne specifikacije kod Mazdinih automobila za kompanije dolaze kao serijska oprema. Sigurnosna oprema vodeća u razredu i konkurentni uvjeti osiguranja rezultira time da naši automobili sporije gube na vrijednosti u poređenju s poslovnim automobilima iste klase.

 

Dobra prihvaćenost i popularan dizajn

 

Važnost elegantnog dizajna naših automobila daje im trajnu dobru prihvaćenost i popularnost na tržištu kod naknadne prodaje - još jedan ključni faktor za odluku pri nabavci službenih vozila.

 

Niži troškovi za gorivo i niže emisije CO2 

Naši izuzetno učinkoviti motori i ekološke tehnologije smanjuju vaše troškove za gorivo i emisiju CO2. Zato možete ostvariti značajne uštede u troškovima tokom cijelog vijeka trajanja voznog parka, kao i velike finansijske pogodnosti za vozače službenih vozila.

 

Brza isporuka

Naš učinkoviti lanac distribucije omogućuje da vam vaš službenii automobil dostavimo u kratkom roku.

 

Brinemo se za postprodajni servis 

Bit ćete impresionirani kvalitetom našeg postprodajnog servisa. I dalje ćemo brinuti o vama i automobilima vašeg voznog parka dugo nakon što vam ih predamo. Naši partneri posebno su obučeni i stručni kako bi vašim automobilima mogli pružiti najbolju moguću njegu. Naš odnos zato ne završava s danom kada vam predamo vaše automobile.

 

Obratite nam se 

Obratite nam se u vezi pomoći pri nabavci službenih vozila, savjeta o finansiranju i troškovima za cijeli vijek trajanja.

COVID-19

informacije za strankeviše

Više novosti
Login